adhelp logo

7 ELEMENTER I DEN PERFEKTE VIDEOANNONCE

1. Fang hurtigt folks opmærksomhed! Sæt den mest interessante del af videoen i starten for at fange folks interesse. Gør det inden for de første 3 sekunder.

2. Hold helst længden på videoen på mellem 15-30 sekunder, da det er svært at fastholde interessen længere end det på sociale medier.

3. Sørg for at den er relevant for modtageren. Tænk over hvem modtageren skal være og hvilken problemstilling modtageren står over for, som du skal løse. Hvilken værdi tilføjer I?

4. Bevægelse er et vigtigt element der bør gøres brug af for at skabe blikfang. Derudover kan det i visse tilfælde være en fordel at sammensætte flere små korte klip á max 3 sekunder for at fastholde modtagerens opmærksomhed.

5. Skab et emotionelt salg først (spørg evt. ind til en problemstilling kunden kan nikke genkendende til, og kom så med løsningen). Bak derefter op med det logiske – det kunne være 3 USP’er (unique selling points). Brug gerne 3 og ikke 2 eller 4 USP’er, da 3 ikke er for mange og heller ikke for få. Simpelt og overskueligt. USP = fordelen ved jeres produkt/jeres ydelse, som gør at I bliver valgt frem for konkurrenten.

6. Videoen skal kunne fungere uden lyd. 70% ser ikke med lyd. Undertekster er et vigtigt element, hvis der snakkes i videoen og budskabet ikke kan sammenfattes i en kort tekstoverlejring. Snakkes der ikke i videoen, vil en tekstoverlejring med ultra korte budskaber og usp’er være at foretrække.

7. Slut af med en CTA (call to action). Den handling du ønsker at modtageren skal udføre, skal de guides til at udføre ved hjælp af en CTA. Den kan både bruges sprogligt og via en tekstoverlejring, gerne samtidigt.

Ekstra råd: Der findes IKKE en one-fits-all løsning! Som virksomhed er det utroligt vigtigt, at I finder ud af hvad der fungerer for jer. Alle virksomheder er forskellige, hvilket jeres kunder/markedsføring også skal være. Derfor er det utrolig vigtigt, at I finder frem til den bedste måde for jer at markedsføre jer på.