fbpx

Google Adwords

Hjælp til Google Ads

Google er den ideelle platform til at fange den moderne, selvstuderende bruger. Få hjælp til at fange brugere der leder efter dit produkt eller service.

✔ Ingen binding  ✔ Rekord-ROAS på 159x  ✔ +40 mio på 2 år

E-commerce vækstcase

Vi ved hvad der skal til for at skabe resultater.

Nedenfor kan du se, hvad der skete efter vi tog over efter Aulama.dk’s tidligere marketingbureau.

Vi har firedoblet annoncebudgettet i løbet af den tid vi har hjulpet Aulama.dk. Faktisk bruger vi nu over 225.000 kr./md. på annoncer. Selvom budgettet er ellevedoblet, så tjener Aulama.dk faktisk mere pr. brugt annoncekrone end før.

Alle detaljer kan bekræftes af Pernille Jakobsen.

Se flere resultater her

pernille au lama

Pernille Jakobsen

Au lama logo

“Der skal ikke herske nogen tvivl om at Mathias fra AdHelp er en af grundene til Au Lamas stigende vækst. Han leverer de vildeste resultater måned efter måned. Nem at arbejde med og altid styr på tingene. Jeg er SÅ glad for vores samarbejde og kan kun give mine varmeste anbefalinger.”

Få flere leads, kunder og salg via Google Ads

Der er hård kamp om de øverste pladser i Googles søgeresultater – mere end nogensinde før. Men får din virksomhed kompetent hjælp til Google Ads, kan I nå helt til tops og se effekten af resultaterne på kort tid.

Google AdWords – eller bare Google Ads – er én af de mest effektive og omkostningsvenlige måder til at få relevante henvendelser, tiltrække flere potentielle kunder og skabe mere salg. Det kræver dog en effektiv opsætning, målrettede kampagner og løbende optimering. Og det kan din virksomhed få hjælp til hos AdHelp.

Vi hjælper både nye og eksisterende Ads-konti

Hos AdHelp kan enhver virksomhed få hjælp til Google AdWords. Vi er et specialiseret Google Ads-firma, der til dagligt hjælper virksomheder med online annoncering. De har alle det fælles ønske, at de vil have større udbytte af deres annoncebudget – og flere kunder.

I AdHelp arbejder vi med virksomheder fra mange forskellige brancher. Både virksomheder, der er helt nye inden for markedsføring i Google og som skal have hjælp til Google Ads-opsætning. Men det er især virksomheder, der allerede har aktive kampagner og ønsker specialist-hjælp til AdWords, at vi kan hjælpe. Dem som ønsker endnu større udbytte af deres eksisterende AdWords-konti.

Sådan kan du få hjælp til Google Ads

Der skal ikke herske nogen tvivl. Google Ads er en kompleks markedsføringskanal – i hvert fald, hvis du selv skal stå for opsætning og optimering. Derfor er det det en god investering at få hjælp til Google Ads, så du ved, at opsætningen er 100 % i orden.

Google Ads har et hav af optimeringsmuligheder og knapper, man kan skrue på. Hos AdHelp kan du få hjælp til Google Ads inden for forskellige områder – fra den første opsætning til den løbende vedligeholdelse og optimering:

  • Google Ads-rådgivning
  • Opsætning af Google Ads
  • Planlægning af Google Ads-strategi
  • Løbende varetagelse og optimering af Google Ads

Lad os hjælpe din virksomhed

google-ads-typer

Få hjælp til opsætning af Google Ads

Er din virksomhed helt ny inden for online annoncering? Så er professionel AdWords-hjælp godt givet ud. Det sikrer nemlig, at alt er opsat korrekt og på plads fra start, så jeres nye markedsføringskanal kommer godt i gang.

Hos AdHelp har vi hjulpet mange virksomheder i vidt forskellige brancher, der alle har været nye i forhold til online annoncering. Fælles for dem er, at de har ønsket professionel hjælp til Google Ads.

Vi hjælper med de helt basale ting, som opsætning af Google Ads, udarbejdelse af en strategi samt løbende vedligeholdelse og optimering af Google Ads. Med vores hjælp kommer din virksomhed godt i gang med Google Ads og fortsætter efter en klar plan.

Få hjælp til optimering af Google Ads

Er du ikke tilfreds med udbyttet af dine eksisterende AdWords-kampagner? Eller er det samarbejdet med dit nuværende bureau eller en konsulent, der ikke er optimalt?

I AdHelp arbejder vi dagligt med markedsføring på Google. Og det er især hjælp til Google AdWords der efterspørges. Vi har en masse erfaring inden for digital markedsføring, bl.a. via Google. Derfor ved vi også, hvilke muligheder der er når eksisterende kampagner ikke præsterer som forventet.

Hos os kan du få hjælp til Google Ads med udgangspunkt i din nuværende situation. Det kan f.eks. være optimering af din eksisterende opsætning og aktuelle kampagner. Vi ønsker et længerevarende samarbejde, da det giver dig de bedste resultater. Vi får nemlig bedre forudsætninger for løbende at måle, evaluere og optimere dine Google Ads-kampagner. Og dét får du glæde af.

Hvad med resten af din online markedsføring?

Med kompetent hjælp til AdWords og en knivskarp opsætning når din virksomhed helt sikkert langt. Men AdWords er ikke det eneste, man bør satse på i sin digitale markedsføringsstrategi. En kombineret tilgang er stort set altid mere effektiv og udbytterig.

Hos AdHelp kan du få hjælp til online markedsføring på flere kanaler. Det gælder f.eks. hjælp til Facebook-annoncering og annoncering på andre SoMe-platforme samt hjælp til e-mail marketing, så din virksomhed kan tiltrække flere interesserede kunder og skabe mere salg.

Søger du en digital marketing-konsulent eller et online marketing-bureau, kan vi hjælpe dig og din virksomhed. Både med kompetent rådgivning, den tekniske opsætning samt at skabe en solid performance, der giver jer større udbytte af jeres annoncebudget. Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Bliv kontaktet

Cookie consent

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores side.