fbpx

Google Ads Aalborg

Google Ads Bureau Aalborg

✔ Ingen binding 
✔ Google Partner 
✔ Gode resultater

✔ Ingen binding  ✔ Google Partner  ✔ Gode resultater

Google Ads resultater

Case 1: 

Brugt beløb: 47.500,- 

Omsætning: 511.000,- 

GoogleAds#1

Case 2:  

Brugt beløb: 44.000,- 

Omsætning: 390.000,-

GoogleAds#2

Vores værdier

Udover at fokusere på at skabe gode resultater lægges der stor vægt på et godt samarbejde. Vores høje forventninger til os selv gør, at vi har et stort fokus på hvilke virksomheder vi arbejder sammen med.

Vores høje forventninger til os selv gør også, at vi ikke arbejder med lange bindingsperioder i vores aftaler, hvilket skaber en tryghedsgaranti hos kunden, da kunden nemt kan komme ud af en aftale med os.

Vi forventer at en kommende samarbejdspartner er

  • Ambitiøs
  • Proaktiv
  • Disciplineret

Google Partner

Google Partner

Vores kunder

Aktive kunder
15
Gns. ROAS
8,29X

Hjælp til Google Ads Aalborg

Hos Adhelp er vi specialister i Google Ads og hjælper virksomheder i Danmark med at skalere deres virksomhed på Google. 

Som et certificeret Google Ads-bureau kan du føle dig i trygge hænder hos os, da Google har anerkendt vores arbejde inden for Google Ads. 

AdHelp er et online marketing-bureau, der befinder sig i midten af Aalborg og arbejder med en række lokale samt nationale virksomheder. 

Overvejer du at begynde med at annoncere på Google, eller vil du have en gratis analyse af din nuværende annoncering? Så kan du få hjælp til Google Ads hos AdHelp. Tryk på knappen herunder og bliv kontaktet af os. 

Få øget synlighed lokalt med Google Ads

Vi hos AdHelp kan hjælpe dig med at øge synligheden lokalt, så du får øget eksponering, kliks og trafik til din hjemmeside eller webshop. Dette er vejen til flere salg, da kunderne først kan benytte sig af dine ydelser/produkt når de kender til disse.

Google er verdens mest udbredte søgemaskine, og er af den grund en helt essentiel platform for rigtig mange virksomheder i Aalborg og resten af Danmark. Hver eneste dag søger mange af dine potentielle kunder på søgetermer, som du med fordel kan drage nytte af i målet om at få flere kunder.

Det er vigtigt at være opmærksom på den store konkurrence der er på den digitale platform, hvilket i høj grad understreger vigtigheden af at finde et erfarent Google Ads bureau, som ved hvordan man opnår bedst mulig effektivitet for sine annoncekroner. 

Præcis det finder du hos AdHelp, vi er et Google Ads bureau fra Aalborg, som kan tilbyde at samle alle dine online aktiviteter ét sted. Vi kan hjælpe med en Google Ads strategi og marketingstrategier på tværs af de kanaler du har brug for at markedsføre dig på. Vi er certificeret Google Partner, hvilket skyldes at vi lever op til diverse krav til bl.a. effektivitet og certificeringer.

Du kan høre mere om Google Ads markedsføring hos AdHelp i Aalborg ved at kontakte os. Man får lige nu 30 minutters gratis sparring og analyse, og I kan samtidig få et helt uforpligtende tilbud på en Google Ads marketing løsning, så I kan opnå de eksponeringer, kliks, trafik og konverteringer I fortjener.

Få hjælp til Google Adwords i Aalborg

Google Ads blev førhen kaldt for Google Adwords, kært barn har mange navne. Det er en online platform, som man kan annoncere fra, udviklet af Google. 

Der er et hav af fordelagtige annonceringsmuligheder, som man som virksomhed kan drage fordel af. 

Man kan vise søgeannoncer, produktannoncer, videoannoncer og mere til platformens mange brugere.

Lige nu har du en unik mulighed for at være synlig over for de potentielle kunder som befinder sig på Google. 

Er du nysgerrig på hvad den rigtige løsning kunne være for jer? 

Så indhent et uforpligtende tilbud og evt. en gratis sparring for at blive klogere her. 

Hos AdHelp får du hjælp til online markedsføring og tilknyttet din helt egen kontaktperson, hvis største formål er at hjælpe jer til øget vækst. 

Vi er specialiseret i at hjælpe virksomheder til at opnå vækst ved hjælp af online markedsføring på Google og andre annonceplatforme. 

Vi anvender en masse værktøjer og redskaber, som bidrager til at jeres budskab når frem til de rette modtagere.

Google Ads Aalborg

AdHelp holder til i Aalborg. Hvad er vigtigst for dig når du søger et Google Ads bureau i Aalborg?

Hos AdHelp er det vigtigt at kunden føler sig set og hørt. 

Omvendt synes vi også det er rigtig vigtigt at byde ind, når vi er uenige. I det tilfælde kommer vi med vores mening og data/fakta, således at I er bedre rustet til at tage de rette beslutninger i samarbejde med os. 

Med AdHelp som fast Google Ads samarbejdspartner, kan i transformere jeres annoncer og kampagner til reelle salg, og derved skabe vækst og bedre bundlinje.

Den helt rette strategi er individuel, og der findes ingen one-fits-all løsninger. 

Af den grund skal vi analysere på hver enkelt case, før vi kan sige hvilken tilgang der skal være til markedsføring på Google og andre platforme. Af samme grund kan vi også først give en pris efter endt analyse. 

Én ting er dog rigtig vigtig for os at understrege: annoncering med det rette marketingbureau skal ses som en investering snarere end en omkostning. For vores største formål er at skabe bedre bundlinje for jer som virksomhed. 

Vi har masser af erfaring med at skalere virksomheder via Google markedsføring, og netop derfor er vi ordentligt klædt på til at udarbejde den rette strategi for jer som virksomhed. Du kan se nogle af vores cases her.

 

Google Ads i samspil med andre marketingplatforme

I får hos AdHelp tilknyttet en marketingkonsulent som fast kontaktperson, hvis vigtigste formål er at få jeres forretning til at vokse. Vi ser tingene fra helikopterperspektiv når det gælder online markedsføring, og derfor kan flere kanaler sagtens komme i spil hos jer.

Vi ser nemlig din online strategi i et holistisk perspektiv, hvor vi vil anbefale at benytte andre kanaler, f.eks. Instagram- og Facebook-annoncering, hvis det giver god mening for jeres online tilstedeværelse. Af den grund kan vi også hjælpe med Facebook-annoncering i Aalborg.

Vi sørger for komme med inputs, således, at I får en professionel hjemmeside med content og online markedsføring, der alt sammen går op i en højere enhed med en rød tråd. Det ene vil ikke fungere lige så godt uden det andet, så derfor er vores anbefaling at lytte til vores råd. 

Der er selvfølgelig også tilfælde, hvor Google vil være den eneste relevante platform, men I kan trygt forvente at vi i dette tilfælde vil være ærlige over for jer. 

Vores formål er ikke at tjene så meget som muligt, men derimod at skabe den perfekte løsning for vores kunder, så de indfrier deres potentiale og vil anbefale os til andre virksomheder. 

Kontakt os meget gerne i dag. Her på hjemmesiden finder du forskellige grønne knapper du kan trykke på, bl.a. i menuen.

Når du har gjort det og udfyldt dine oplysninger, vil en af vores søde og hjælpsomme kollegaer ringe dig op til en snak omkring hvad du har brug for, samt hvad vi kan gøre for dig. 

Vi vil spørge ind til jeres virksomhed, jeres behov for markedsføring, tidligere kanaler, strategi og så videre. 

Når vi har denne information, er det meget nemmere at fortælle om vi er et match, og om vi tror på at vi kan hjælpe jer. 

Dit Google Ads bureau i Aalborg

Når vi bliver hyret af virksomheder, ser vi os selv som en del af virksomhederne. Jeres vigtigste mål bliver vores vigtigste mål. 

Hos AdHelp er vi klar til at hjælpe med hvad end I har brug for inden for Google Ads og andre relevante marketingkanaler. 

Hos AdHelp er vi Google Partner, og hvad betyder det så? Du er sikker på at vi lever op til Google’s krav om effektivitet og certifikater.

Vores gennemsnitlige ROAS via Google på tværs af kunder er 8,29. Det er et tal vi er utroligt stolte af. 

Du skal dog ikke blot tage vores ord for gode varer, men derimod vores kunders ord. Dem kan du se på forsiden,

Kontakt os hos AdHelp i dag her, og lad os som marketing bureau stå for din online tilstedeværelse, og føl dig i trygge hænder med virksomhedens online tilstedeværelse. Få en løsning, som indtænker alle aspekter i din markedsføring online.

Bliv kontaktet

Cookie consent

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores side.