adhelp logo

DIN PERSONLIGE ONLINE MARKETING KONSULENT

Et udpluk af vores kunder:

Resultater via Facebook/Instagram Ads

Case 1:
Brugt beløb: 125.000,-
Omsætning: 20 mio,-

Facebook resultater

Resultaterne på knap 10 mdr. via FB/IG annoncering for en kunde

Case 2:
Brugt beløb: 42.000,-
Omsætning: 650.000,-

Facebook resultater

Resultaterne i tredje md. via FB/IG annoncering for en af vores kunder

Resultater via Google ads

Case 1:
Brugt beløb: 269.000,-
Omsætning: 2.440.000,-

Google Ads resultater

Case 2:
Brugt beløb: 44.000,- 
Omsætning: 390.000,-

Google Ads resultater
Ejer af DitFlyttefirma

Stig Møller Siig
Ejer af DitFlyttefirma

Vi bruger Mathias og Adhelp til vores Facebook adds. Det spiller 100 ! Vi har tidligere prøvet lykken med et andet firma, men uden rigtig at få noget ud af det. Adhelp har virkelig vist os hvor stort et potentiale der ligger i markedføring på Facebook. Det er sat super proff sat op, og vi kan se sort på hvidt at det skaber konverteringer til hjemmeside og telefon. Vi kan se hvilke kampagner der virker osv. Vi kan hele tiden følge med i forbruget, så ingen overraskelser. Altid hurtig respons over telefonen. Alt til 5 Stjerner. En stor tak fra Ditflyttefirma.dk.

Ejer af AdventureDK

Michael Mejer
Ejer af AdventureDK

AdventureDK’s foretrukne marketingpartner. AdHelp fortjener en 5-stjernet anmeldelse, fordi de har vist at de kan eksekvere og agere sparringspartner på projekter, som vi ikke har kapacitet til in-house. Vi har oplevet AdHelp som en engageret, professionel, proaktiv og innovativ samarbejdspartner med høj faglighed og ekspertise. Ikke mindst har de leveret rigtig stærke og stabile resultater(vi har aldrig set højere ROAS). Udover det høje niveau, bringer Mathias og hans team god energi og bidrager til en positiv stemning og dialog i samarbejdet. Stor anbefaling til AdHelp.

Ejer af Aulama

Pernille Jakobsen
Ejer & Founder af Au Lama

Der skal ikke herske nogen tvivl om at Mathias fra AdHelp er en af grundende til Au Lamas stigende vækst. Han leverer de vildeste resultater måned efter måned. Nem at arbejde med og altid styr på tingene. Jeg er SÅ glad for vores samarbejde og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

3 KERNEVÆRDIER HOS ADHELP

Teamwork

Én af nøglerne til succes i et partnerskab er teamwork. Vi tager det fulde ansvar for at skabe resultaterne, men vi forventer at vores kunder bidrager til en sund, ærlig og åben løbende dialog, samt villighed til at prøve forskellige tiltag af med henblik på at indfri jeres målsætninger.

Law of attraction

Vi er meget fokuserede på at holde energien og humøret højt. Det skyldes at vi tror på at man selv tiltrækker og manifesterer det, man oplever i sin hverdag. Så for at tiltrække gode samarbejder, resultater, venskaber, humør energi etc, er man nødt til at bibeholde en positiv indgangsvinkel til det man går ind til.

Udvikling og læring

Man er nødt til konstant at udvikle sig. Vi tror på at stilstand er tilbagegang, da alle aspekter konstant udvikler sig. Derfor er man nødt til at holde sig ajour og hele tiden have en lyst og en sult efter at lære nyt. Vores ønske er at både vi hos AdHelp samt vores kunder opnår en sund udvikling i og gennem et samarbejde. Simpel win/win.

Kunden i højsædet

For at kunne yde den bedst mulige service, har vi begge valgt at sætte en begrænsning på antal kunder tilknyttet.

Med andre ord, I kommer ikke til at blive et nummer i en lang række af kunder, som venter på vores hjælp.

For os er en ærlig dialog i øjenhøjde utroligt vigtig for et godt partnerskab, dette sker gennem en prioritering af alle vores kunder.

Dette tilsikrer maksimalt fokus, en god tæt relation og bedst mulige vilkår for succes begge veje.

Vores vision

Vores ambition er at hjælpe virksomheder til øget vækst, synlighed og dermed succes gennem Facebook, Instagram og Google annoncering.

AdHelp’s vision er at være den foretrukne markedsføringspartner fra Midtjylland.
Den som de andre måler sig op imod, som sætter standarden for innovativ og kreativ markedsføring.

Vi sørger for at hjælpe vores kunder med at være frontløbere i kampen om at få gevinst af de mange teknologiske muligheder, som kan bidrage til vækst og succes.

Vi garanterer jer en top engageret partner, som er resultatorienteret og har et brændende ønske om at bidrage til andres succes.

AdHelp har fokus på, at uanset hvor fed en hjemmeside er, hvilke forskellige platforme der benyttes og hvor mange forskellige medier der er i spil, så skal den basale kvalitet ved vores kunder være i fokus.

Det er netop denne som skal markedsføres ud mod de eksisterende og potentielle kunder.

Man skal altså konstant være bevidst omkring og holde fast i de værdier, der hidtil i højest grad har sikret succes i forretningen.

Det handler helt basalt ikke blot om den marketing vi benytter, men om den værdi ydelserne eller produkterne har for kunderne.

Markedsføring skal tage afsæt i de værdier, som drejer sig om virksomhedens filosofi vedrørende alt fra målsætning, strategi, prissætning, distribution, kampagner, annoncer og meget mere.

Har I brug for hjælp til at vokse gennem annoncering?

Så tag fat i os allerede i dag!

En online marketing konsulent

Der er mange fordele ved at hyre en digital marketingkonsulent, herunder at vide, hvordan du kan forbedre din online tilstedeværelse, opbygge stærke relationer med din målgruppe, og være i stand til at komme hurtigere videre med din online forretning. Vi hjælper dig med synlighed og vækst online, så kan du fokusere på dine kunder.

Lad os sige, at du er i e-handelsbranchen og ønsker at vide, hvordan du får din virksomhed til at skille sig ud på søgemaskinerne, tiltrække flere mennesker til dit websted, markedsføre dine produkter og generere salg gennem SEO og annoncering, så er vi her for dig.

Vi vil arbejde direkte sammen med dig eller dine medarbejdere for at få ny indsigt i online marketing strategier, der passer bedst til dine behov.

Vi gennemgår, hvilken type indhold der fungerer godt til at få trafik til dit websted, hvilke sociale netværk der giver det største vækstpotentiale, hvordan man overvåger succes målinger på tværs af flere kanaler og forskellige andre faktorer, der specifikt vedrører dig.

Et samarbejde med en online markedsføringskonsulent eller et online markedsføringsbureau kan være til gavn for enhver virksomhed ved at hjælpe med at nå ud til nye målgrupper og samtidig udvide en eksisterende kundebase.

Det kan en marketingkonsulent

En online marketing konsulent kan hjælpe virksomheder af alle størrelser med at få mere succes ved hjælp af forskellige digitale tjenester. Disse tjenester omfatter, men er ikke begrænset til, webdesign, søgemaskineoptimering (SEO), udarbejdelse af indhold til blogs og sociale medier, hjælp til Google Adwords (nu kaldet Google Ads) og annonceringskampagner på Google, andre Ads, som Facebook-annoncering, strategier for online marketing og værktøjer til engagement/styring af din online tilstedeværelse.

Vi har hjulpet ejere af flere typer af virksomheder, små som store, med at fremme deres markedsføring online. Alle virksomheder skal i dag markedsføre sig selv og skabe kontakt til deres målgruppe online. Dette kan være en let proces for nogle, men vanskeligt for andre, eksempelvis på grund af konkurrencen.

En måde, hvorpå virksomhedsejere kan øge synligheden, er ved at samarbejde med en en marketingkonsulent som kan hjælpe virksomheder af alle størrelser med at få mere succes ved hjælp af forskellige digitale tjenester.

Arbejdet med en digital marketing konsulent

En digital marketing konsulent eller online marketing konsulent, hjælper virksomheder med at få bedre forbindelse online ved at oprette hjemmesider og blogs samt bruge sociale medier som Facebook, TikTok og SnapChat effektivt.

En konsulent kan også arbejde på at finde de bedste søgemaskineoptimering teknikker (SEO), der vil give din hjemmeside bedre placering på online søgninger.

Den rigtige online marketing konsulent bør som vi, også have adgang til værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe med at repræsentere dit brand godt og skabe resultater der når ud til og skaber kontakt til nuværende kunder og potentielle nye kunder.

Fordelene ved at arbejde sammen med os er, at vi arbejder ikke med binding. En aftale med os er kun pr. løbende måned, så ser du mod forventning ikke de ønskede resultater, holder vi dig ikke tilbage for selv at prøve.

Din markedsføring konsulent

Internettet er det sted, hvor de fleste mennesker søger information i dag, og de fleste små virksomheder har ikke tid eller ressourcer til at markedsføre sig online.

Ved at hyre en online marketing konsulent kan din virksomhed drage fordel af eksperter indenfor flere områder, for vi har ikke kun en online marketing konsulent til at hjælpe dig, men et helt team.

En professionel vil være i stand til at komme med en plan, der kan hjælpe dig med at få flere kunder og øge salget uden at spilde penge. Indsatsen sker på det område, der giver bedst mening for din forretning.

Vi kan, som din online marketing konsulent, udvikle en strategi for håndtering af din online tilstedeværelse på tværs af kanaler og byde ind med både organisk og betalte værktøjer der øger din synlighed og dermed også dit salg.

Vi sikrer vores kunder hjælp til online markedsføring, hvilket øger deres salg og synlighed online. Det afspejles i vores online markedsførings-portefølje med eksempler på andre virksomheder, som vi har hjulpet.

Hvad er dit behov?

Uanset hvad dine markedsførings behov er, er der en digital konsulent, der kan hjælpe dig. Vi arbejder på at øge din brand awareness gennem organisk markedsføring samt målrettede annoncer fra søgemaskiner til sociale medie kanaler, hvilket bringer potentielle kunder direkte til din virksomhed.

Desuden giver samarbejdet med en marketingskonsulent som os, dig mulighed for at bevare en ensartet stemme på tværs af alle dine markedsføringskanaler.

Hos os er ingen virksomhed for lille eller for stor, vi ser på den enkelte og det potentiale der er for din virksomhed. Vores kunder kommer fra flere forskellige virksomhedstyper og bruger os til en række forskellige behov indenfor digital marketing.

Selv om vi markedsføring konsulenter kan dække mange områder af online markedsføring, er det vigtigt at forstå, hvor vi kan tilføre værdi, før du beslutter dig for at hyre en.