adhelp logo

7 VÆRDISKABENDE ONLINE VÆRKTØJER

1. Google Optimize til analyse/test af forskellige opsætninger og variabler på hjemmesiden.

2. Canva til simpelt billede/video content.

3. Klaviyo til e-mail marketing. Super skarpt værktøj der kan opsætte en masse automatiserede flows der øger kundens LTV.

4. Zapier til automatisering af en masse forskellige workflows, der i specifikke tilfælde kan spare jer en masse tid, som i stedet kan bruges på mere værdiskabende elementer i forretningen. F.eks. konverteringsoptimering af shoppen, fokus på at øge AOV/LTV osv. 😉

5. Loom til at lave skærmoptagelser med lyd. SOP’er, briefings, rapporter mm. internt i virksomheden og eksternt til samarbejdspartnere. Nemt og tidsbesparende.

6. Be Focused er en pomodoro app som hjælper med at arbejde fokuseret i intervaller, samtidig med at man husker at holde sine pauser. Det er rigtig effektivt hvis man ønsker at arbejde fokuseret over en længere periode. Vi bruger det dagligt.

7. Trustpilot til social proof. Hvis din ven/veninde kigger op mod himlen, gør du det så ikke også? Samme tankegang gælder online shopping. Hvis andre har købt og tilmed været tilfredse, er der større sandsynlighed for at de nye besøgende også gør.