adhelp logo

SE HVAD VORES GLADE KUNDER SIGER

Vi specialiserer os i at vækste virksomheder gennem løsninger inden for webudvikling og markedsføring. Nedenfor kan du se nogle af vores cases samt hvad nogle af vores kære kunder har udtalt.

Et udpluk af vores kunder:

Det siger vores kunder

Ejer af DitFlyttefirma

Stig Møller Siig
Ejer af DitFlyttefirma

Vi bruger Mathias og Adhelp til vores Facebook adds. Det spiller 100 ! Vi har tidligere prøvet lykken med et andet firma, men uden rigtig at få noget ud af det. Adhelp har virkelig vist os hvor stort et potentiale der ligger i markedføring på Facebook. Det er sat super proff sat op, og vi kan se sort på hvidt at det skaber konverteringer til hjemmeside og telefon. Vi kan se hvilke kampagner der virker osv. Vi kan hele tiden følge med i forbruget, så ingen overraskelser. Altid hurtig respons over telefonen. Alt til 5 Stjerner. En stor tak fra Ditflyttefirma.dk.

Ejer af AdventureDK

Michael Mejer
Ejer af AdventureDK

AdventureDK’s foretrukne marketingpartner. AdHelp fortjener en 5-stjernet anmeldelse, fordi de har vist at de kan eksekvere og agere sparringspartner på projekter, som vi ikke har kapacitet til in-house. Vi har oplevet AdHelp som en engageret, professionel, proaktiv og innovativ samarbejdspartner med høj faglighed og ekspertise. Ikke mindst har de leveret rigtig stærke og stabile resultater(vi har aldrig set højere ROAS). Udover det høje niveau, bringer Mathias og hans team god energi og bidrager til en positiv stemning og dialog i samarbejdet. Stor anbefaling til AdHelp.

Ejer af Aulama

Pernille Jakobsen
Ejer & Founder af Au Lama

Der skal ikke herske nogen tvivl om at Mathias fra AdHelp er en af grundende til Au Lamas stigende vækst. Han leverer de vildeste resultater måned efter måned. Nem at arbejde med og altid styr på tingene. Jeg er SÅ glad for vores samarbejde og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Resultater FB/IG

Resultaterne i tredje md. via FB/IG annoncering for en af vores kunder

Facebook resultater

Resultaterne på under et halvt år via FB/IG annoncering for en af vores kunder

Facebook resultater

Resultater Google ads

Google Ads resultater
Google Ads resultater

E-commerce vækstcase

Vi ved hvad der skal til for at skabe resultater.

Nedenfor kan du se, hvad der skete efter vi tog over efter Aulama.dk’s tidligere marketingbureau.

Vi har firedoblet annoncebudgettet i løbet af den tid vi har hjulpet Aulama.dk. Faktisk bruger vi nu over 225.000 kr./md. på annoncer. Selvom budgettet er ellevedoblet, så tjener Aulama.dk faktisk mere pr. brugt annoncekrone end før.

Alle detaljer kan bekræftes af Pernille Jakobsen.

Pernille Jakobsen

Au Lama

“Der skal ikke herske nogen tvivl om at Mathias fra AdHelp er en af grundene til Au Lamas stigende vækst. Han leverer de vildeste resultater måned efter måned. Nem at arbejde med og altid styr på tingene. Jeg er SÅ glad for vores samarbejde og kan kun give mine varmeste anbefalinger.”

307%

Så meget voksede omsætningen via betalt annoncering på for Aulama.dk i løbet af de første 3 måneder af vores samarbejde. Med blot 56% øget annoncebudget. De var selvfølgelig meget tilfredse med resultaterne.

252%

Så meget voksede omsætningen totalt på Aulama.dk i samme periode. Vi har beregnet summen af både omsætning fra betalt annoncering og omsætning fra organisk salg.